Activiteiten / Teambuilding

Activiteiten op het domein

Uitgevoerd door People First

U wilt uw teamspirit versterken en een activiteit op het terrein uitvoeren? Onze partners zullen u graag adviseren op basis van uw behoeften en wensen.

Vanaf collectieve uitdagingen zullen de medewerkers van uw groep (team, afdeling, vestiging, firma …) elkaar beter leren kennen, elkaar vertrouwen en coördineren in een specifieke situatie buiten de context van uw bedrijf.
Ze zullen zich persoonlijk investeren en zich ten dienste stellen van het collectief.

Cense d'Abaumont - 60 seconds to win

60 seconds to win

Gedurende telkens 1 minuut, zul je spanning, snelheid en gelach ervaren. Alle middelen zijn goed om de gevraagde taak in slechts 60 seconden te voltooien.

Cense d'Abaumont - Jengame

Jengame

Een gebouw oprichten is geen gemakkelijke taak! Je hebt goede ontwerpers, goede materialen en goede werkers nodig.

Cense d'Abaumont - Onderzoek in het kasteel

Onderzoek op het kasteel

Meneer X. wordt in coma aangetroffen in zijn voertuig. Je zult deze mysterieuze zaak moeten oplossen door zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen.

Cense d'Abaumont - Teambooster

Team booster

Tijdens deze teamervaring wachten er de teams meerdere uitdagingen aan die hun vermogen om samen te werken zullen benadrukken.

Cense d'Abaumont - Pathfinder

Pathfinder

De teams zullen snelle beslissingen moeten nemen om hun weg terug naar de checkpoints te vinden met alleen een kaart en een kompas als hulpmiddelen.

Cense d'Abaumont - The antidote

The Antidote

Om dit unieke ontsnappingsspel te winnen, moet je 10 gekke uitdagingen aangaan en de zwarte kist met hangslot openen die het tegengif bevat …!

De activiteiten in de regio

Als u van omgeving wilt veranderen en van de regio wilt genieten, vindt u hier wat informatie en een lijst van activiteiten die u in de regio kunt doen, of u nu met familie, vrienden of collega’s bent. Wij helpen u graag om al uw wensen te vervullen om u een buitengewoon evenement in Henegouwen te laten beleven.

Het landgoed is gelegen in de regio van Doornik, één van de drie oudste steden van België, op 40 km van Lille (Rijsel). Vandaag biedt deze regio de charme aan van kleine historische rivierstadjes in Vlaanderen en Picardië, perfect geschikt voor bedrijfsevenementen gericht op authenticiteit en ontspanning. Het stadscentrum herbergt prachtige bistronomische haltes en een opmerkelijk oud erfgoed, waaronder het oudste belfort van België en een uitzonderlijke Romaanse kathedraal (12e eeuw).

Vindt u niet wat u zoekt?

Neem gerust contact met ons op en laat ons uw wensen weten, wij beantwoorden ze graag.