privé-evenementen

Louez un château pour votre réception de mariage à 1h de Bruxelles. Vin d’Honneur dans le jardin de la Cense d’Abaumont

Een verscheidenheid aan zalen te huur voor uw privé-evenementen

De Cense d’Abaumont, een beroemde locatie voor bruiloften, maakt deel uit van het landgoed Château de Maulde, gelegen in de buurt van Doornik, op 30 minuten van Lille (Rijsel). 

De te huren ruimtes zijn: de “Orangerie”, de grote ontvangstruimte met open haard, de “Fenil”, een kleinere ruimte boven gelegen, die kan dienen als een meer intieme ontvangstruimte, een grote inkomhal, een keuken en een berging, sanitair evenals een grote tuin voor de vijver en een aangelegde parkeerplaats. Het huidige landgoed omvat een bosrijk park, vijvers, bossen, velden, weiden, de kasteelhoeve van Abaumont en het kasteel.

De Cense d’Abaumont, een uitzonderlijke plaats, verenigt:

Een charmant huwelijks- / verlovingsdomein in het hartje van Henegouwen

Een perfecte groene omgeving om je liefde te vieren en dit moment onvergetelijk te maken. U kunt uw bruiloft aan de waterkant vieren, met uitzicht op het park, en uitbreiden met uw receptie in de tuin. De trouwzaal, de “Orangerie”, zal u dan verwelkomen voor het diner en het avondfeest.

Een unieke zaal om uw verjaardag te vieren

Twee multifunctionele zalen en een prachtige tuin zullen aan al uw verwachtingen voldoen voor het organiseren van het feest waar u van droomt.

Zaalverhuur voor familiereünies

Wat de gelegenheid ook is, het landgoed verwelkomt u en uw dierbaren om al uw evenementen te vieren: doopfeesten, communies, huwelijksjubilea, ...

Verhuur van het domein voor een tentoonstelling of een opening/vernissage

De zalen zijn elegant en flexibel naar believen om uw creaties te presenteren en uw gasten te verwelkomen in een aangename omgeving.

onze huurbare zalen

de “Orangerie”


Meer info

de “fenil”


Meer info

de tuin


Meer info